Build for life,
nieuws van merken

schrijf je in voor de nieuwsbrief

partner login Build for life
29|05|24

Miniline, de minimalitische en drempelloze openschuivende glazen wand, is het nieuwste product van Aliplast. Met zijn ultraslanke profielen bereik je een maximale transparantie. Omdat het aluminium kader volledig in de grond, het plafond en de muur wordt ingebouwd blijft enkel het verticale aluminium profiel van 20 mm breed zichtbaar. Dit is design in minimalisme in zijn puurste vorm.

De Somnium bioclimatische terrasoverkapping heeft een minimalistisch en strak design dat elke tuin of terras onmiddellijk een stijlvolle upgrade geeft. Somnium is koppelbaar in zowel lengte als breedte en kan uitgerust worden met een glazen dak en een lamellendak. De terrasoverkapping kan vrijstaand en in aanbouw geplaatst worden. De opendraaiende lamellen worden bediend met een Somfy sturing. Somnium is een waterdichte constructie met geïntegreerd gootprofiel en onzichtbare waterafvoeringen.

IDA is de naam van de collectie aluminium-glas binnendeuren en wanden van Aliplast. De aluminium-glas binnendeuren zijn beschikbaar als scharnierdeuren, pivotdeuren en schuifdeuren. De deuren hebben een minimalistisch design, met zichtbare of onzichtbare scharnieren, waarvan je de vakverdeling zelf kiest. De Ida aluminium-glas wanden vormen een stijlvolle, akoestische afscheiding in je woning en zijn combineerbaar met alle Ida deuren.

Decowall is een duurzame, onderhoudsvriendelijke en trendy aluminium gevelbekleding. De aluminium gevelbekleding is opgebouwd als een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen. Met de 4 verticale profielen, smal, breed, diep of open en 1 horizontaal profiel, bepaal je zelf het design van de gevelbekleding. De kleurenkeuze is schier eindeloos en er is bovendien een kleurgarantie van 25 jaren. Door het achtergrondprofiel in een andere kleur te nemen als het afwerkingsprofiel, krijg je een extra stijleffect.

Registreer je en verkrijg Compleet Wonen gratis

Build for life

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

incl. gratis online weekmagazine