Build for life,
nieuws van merken

schrijf je in voor de nieuwsbrief

partner login Build for life
25|07|24

Je gaat renoveren en je wil graag jezelf wat werkruimte geven en bovendien je inboedel beschermen tegen schade? Je bent niet alleen. Via een gestroomlijnd proces van 4 stappen heb je met mobiele opslag in een mum van tijd een oplossing. Bereken je ruimte en prijs online, laat je box bij je thuis leveren, vul hem op jouw tempo en laat de box oppikken door en veilig bewaren in de magazijnen van Box@home. 

Met mobiele opslag kies je voor veiligheid, flexibiliteit en maatwerk. En vooral gemoedsrust. Ben je benieuwd wat dit kost of wil je weten welke maat van opslagbox je nodig hebt? Met de handige online calculator kom je het zo te weten.

Niet zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Ontdek wat je allemaal kwijt kan in een small box met een opslagcapaciteit van 1 m3.

Niet zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Ontdek wat je allemaal kwijt kan in een medium box met een opslagcapaciteit van 5 m3.

Niet zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Ontdek wat je allemaal kwijt kan in een XL box met een opslagcapaciteit van 16 m3.

Registreer je en verkrijg Compleet Wonen gratis

Build for life

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

incl. gratis online weekmagazine