Build for life,
nieuws van merken

schrijf je in voor de nieuwsbrief

partner login Build for life
29|05|24

Geef je gevel een totale make-over met de gevelbekleding van CEDRAL. Met de 4 nieuwe kleurencollecties heb je een waaier aan kleuren waarmee je elke sfeer en woonstijl kan creëren. Ontdek de 4 kleurenpallets design, classic, expressive en natural. Met gratis stalen kan je eenvoudig bepalen met welke kleur je je woning een stijlvolle upgrade geeft.

Wil je zelf een terras aanleggen waar je heerlijk kan genieten van het zonnetje? De nieuwe terrascalculator van Cedral maakt dat voor jou een stuk makkelijker. Met deze handige tool ontwerp je jouw terras in een handomdraai en bereken je hoeveel planken en welke accessoires je nodig hebt. Probeer hem hier alvast uit.

Met de terrasplanken van Cedral heb je een kleurenpallet dat past bij elke buitenruimte.  Ze zijn in vier natuurlijke kleurtinten beschikbaar en sluiten mooi aan bij je tuin: zachtgrijs, diepgrijs, steenrood en zandbeige. De Cedral terrasplanken zijn in de massa gekleurd en krijgen mettertijd een mooi patina. De planken zijn in twee breedtes verkrijgbaar (17,5 cm en 8,45 cm) waarmee je een mooi en speels lijnenspel kan creëren. Benieuwd welk kleur best bij jouw woning past? Vraag dan zeker gratis stalen aan.

Cedral ontwerpt prachtige, sterke en doeltreffende gevelbekledingen voor perfect afgewerkte woningen die de tand des tijds doorstaan. De gevelbekleding is vervaardigd van vezelcement. Een milieuvriendelijke materiaal bestaande uit cement, cellulose, zand, synthetische vezels en water. Met Cedral bereik je de juiste uitstraling voor je woning. Kies alvast welke stijl bij jou past met de gevelcalculator.

Tot 31 10 2023, 15€/m² Cashback op terrasplanken

Met het Cedral Terrace cashback voordeel creëer je jouw droomterras.

Registreer je en verkrijg Compleet Wonen gratis

Build for life

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

incl. gratis online weekmagazine