Build for life,
nieuws van merken

schrijf je in voor de nieuwsbrief

partner login Build for life
29|05|24

Prefab beton nieuwbouw staat voor een strakke moderne architectuur. Maar vooral ook voor energiezuinig bouwen, vrij creatief design en ruimtelijkheid. Deze innovatieve bouwmethode haalt makkelijk de hoge eisen op het vlak van isolatie en luchtdichtheid. Dit gecombineerd met de korte bouwtijd maakt het voor steeds meer bouwers de perfecte bouwstijl.

Concrete House-woningen hebben bijna altijd een E-peil lager dan 10. Ze zijn met andere woorden een perfecte oplossing voor wie houdt van moderne architectuur en graag een energiezuinige woning wil. Twee kenmerken van betonbouw zijn redenen waarom betonbouw het beter doet dan andere bouwmethoden: beton beschikt over een hoge thermische inertie én het bouwsysteem is luchtdicht.

De kelder van een woning wordt steeds vaker als een nuttige ruimte ingevuld om het bouwen van een woning zo compact en energiezuinig mogelijk te maken. Door de kelder mee te isoleren en op te nemen als leefruimte ontstaan ontelbare toepassingen. Van een frisse bad- of slaapkamer tot een thuiskantoor of ontspanningsruimte.

Wil je je graag informeren over het betonbouwsysteem en je tevens inspireren, dan kan je een bezoekje brengen aan de kijkwoningen in Herent of Olen. Je kan er op  zaterdag terecht tussen 10u00 & 16u00, de exacte data vind je steeds hier. Registreer je snel online en kom met een kijkwoningbezoekje alles te weten over betonbouw.

Ontdek de ervaringen van bouwers met betonbouw.

Registreer je en verkrijg Compleet Wonen gratis

Build for life

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

incl. gratis online weekmagazine