Build for life,
nieuws van merken

schrijf je in voor de nieuwsbrief

partner login Build for life
29|05|24

Duurzame oplossingen Reynaers Aluminium voorgesteld op Batibouw

Duurzame oplossingen Reynaers Aluminium voorgesteld op Batibouw

Reynaers Aluminium toonde op Batibouw hoe hun productengamma de meest duurzame oplossingen omvat voor bouwers en renoveerders. De bezoekers konden op de Reynaers stand hun keuze voor ramen, deuren en schuifdeuren vanuit een ander perspectief bekijken. Reynaers Aluminium inspiratiegids
Reynaers Aluminium koos voor een stand waar alles nog meer draaide rond ervaring en beleving en waar je letterlijk van binnen naar buiten keek. De bezoekers wandelden door een huis, dat vanuit elke hoek zicht bood op het groene hart van de toonwoning: de tuin. De bezoeker beleefden er zo de effecten van Reynaers Aluminium innovaties op ruimte en de algemene woonervaring. De lichtstraten Masterlight en de Paralline gevelbekleding sprongen onmiddellijk in het oog. MasterLight, een ruimer woongevoel en meer natuurlijk daglicht Reynaers Aluminium introduceerde ook met MasterLight het eerste lichtstraatsegment in haar segment. Nu renovaties alsmaar populairder worden, neemt ook de vraag naar esthetische technieken om een leefruimte te vergroten toe. Om die reden breidt Reynaers Aluminium zijn aanbod uit: met een lichtstraatsysteem dat naadloos aansluit bij jouw wensen en kwaliteitsverwachtingen. Afbeelding Reynaers Aluminium | Masterlight lichtstraten MasterLight biedt tijdloze oplossingen voor eigentijdse projecten. Zo is het systeem een duurzaam verlengstuk van je woonbeleving: dankzij deze glazen constructie creëer je niet alleen een ruimer woongevoel binnenshuis, je laat ook een grotere hoeveelheid natuurlijk daglicht tot diep in je woning stralen.
Met Paralline heeft je gevel een streepje voor Afbeelding Reynaers Aluminium | Paralline gevelbekleding Reynaers Aluminium ’s allernieuwste product: “Paralline” werd eveneens voorgesteld. Aluminium gevelbekleding Paralline combineert esthetiek, duurzaamheid & design. Deze geveloplossing is niet alleen heel origineel met zijn strakke en stijlvolle design, maar ook nog eens bijzonder duurzaam. Bouwers en verbouwers herkennen het aan zijn parallel lopende aluminium lengtes, die bovendien mooi aansluiten op alle raam- en deursystemen van Reynaers Aluminium. Zo biedt het meteen talloze mogelijkheden om een geïnspireerde gevel te ontwikkelen – zowel in nieuwbouw als renovatie. Duurzame oplossingen staan voorop Het centrale thema bij Reynaers Aluminium was duurzaamheid. Reynaers Aluminium wil de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren, vandaag én in de toekomst. Bij alles wat ze doen, staat duurzaamheid dan ook voorop. De producten maken gebouwen niet alleen bijzonder energie-efficiënt, ze zijn ook 100% recycleerbaar en gaan een leven lang mee. Wil je hier graag meer over vernemen, lees dan zeker hier even verder.

Meer van Reynaers Aluminium
Duurzame oplossingen Reynaers Aluminium voorgesteld op Batibouw
Ultraslanke raamprofielen Reynaers Aluminium voor een totale transformatie
Nieuws van Reynaers Aluminium

Maak gebruik van de premiezoeker om te ontdekken of je in aanmerking komt voor subsidies.

Met deze lichtstraat creëer je een ruimer woongevoel en een grote hoeveelheid natuurlijk licht tot diep in je woning.

Ga voor moderne architectuur en geef een ‘steel look’ aan je ramen en deuren.

Inspiratiegids

Registreer je en verkrijg Compleet Wonen gratis

Build for life

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

incl. gratis online weekmagazine