Build for life,
nieuws van merken

schrijf je in voor de nieuwsbrief

partner login Build for life
18|04|24

Bij Easykit vind je alle duurzame woningtechnieken onder één dak: verwarming, ventilatie, elektriciteit, sanitair en zonnepanelen. Easykit biedt zowel de klassieke systemen aan als hernieuwbare oplossingen. Alle toestellen en materialen zijn van A merken. 

De Easykit technici staan je bij met hulp bij de installatie, voor de finale controle en indienststelling, en voor periodiek onderhoud. 

Dankzij persoonlijke begeleiding door ervaren technici in de toonzaal, met gratis opleidingen, online video’s en duidelijke handleidingen is zelfbouw ook voor jou een haalbare kaart.

Ga aan de slag met zelfbouw en geef je woning een duurzaam verwarmingssysteem. Easykit biedt een ruime  keuze: van de traditionele condensatieketel tot de energie-efficiënte warmtepomp. Met de slimme zelfbouw van Easykit kan iedereen ze installeren.

Bij Easykit vind je zelfbouwpakketten voor ventilatie C en D. Easykit is bovendien een erkend ventilatieverslaggever. Je vindt er doeltreffende begeleiding bij je ontwerp, het plaatsen, het afregelen en de opstelling van het eindrapport. Wil je met zelfbouw aan de slag voor je ventilatiesysteem C of D? Bereken je budget alvast online.

Easykit biedt zelfbouwpakketten voor elektriciteit en zonnepanelen. Je kan voor je installatie kiezen tussen de klassieke installatie, de installatie met centrale sturing en het domoticasysteem. Easykit biedt ook oplossingen en systemen aan voor parlofoon en videofoon, datanetwerken en de beveiliging van je woning. Dankzij de begeleiding, de gratis opleidingen en de duidelijke instructieboeken kan je zelf makkelijk aan de slag.

Plaats zelf je sanitaire leidingen, je warmtepompboiler, zonneboiler, een hang-wc  en je regenwaterrecuperatiesysteem. De toestellen die Easykit aanbiedt zijn van hoge kwaliteit. Door slimme zelfbouw kan iedereen ze installeren. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Maak een afspraak in een Easykit toonzaal.

Wil je een duurzaam systeem installeren zoals een warmtepomp, een zonneboiler of warmtepompboiler, zonnepanelen of een thuisbatterij? Wil je graag je woning verkoelen tijdens de zomer en besparen dankzij hernieuwbare energie? Met slimme zelfbouw bespaar je extra.

Registreer je en verkrijg Compleet Wonen gratis

Build for life

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

incl. gratis online weekmagazine