Build for life,
nieuws van merken

schrijf je in voor de nieuwsbrief

partner login Build for life
29|05|24

ALIPLAST laat je binnen- en buitenruimte samensmelten

ALIPLAST laat je binnen- en buitenruimte samensmelten

Aliplast, de internationaal gerenommeerde aluminium specialist, stelde onlangs een nieuw type schuifraam voor. Het Miniline raam staat voor totale transparantie tussen tuin en woning.
Maximale lichtinval met hoge ramen Miniline is als een openschuivende glazen wand, het laat je genieten van maximale transparantie terwijl het de strengste energie-eisen afvinkt. Alle aluminium profielen van dit minimalistisch schuifraam worden onzichtbaar ingebouwd. Enkel het verticale aluminium profiel van slechts 18 mm breed blijft over. Hierdoor smelten je woning en de ruimte buiten samen. Deze ramen kunnen tot 4 meter hoog gemaakt worden. De oplossing met open hoek zorgt voor een ruimtelijke verbinding tussen binnen en buiten. Een ononderbroken uitzicht om van te genieten. Bovendien heeft dit schuifraam een vlakke dorpel waardoor de vloer binnen en buiten op dezelfde hoogte ligt, zonder overstapje. Dit is niet alleen mooi, maar ook rolstoelvriendelijk.
Met een Uw-waarde van 1,5 W/m²K, luchtdichtheid klasse 4, waterdichtheid klasse 8A en akoestische waarde Rw (C;Ctr) van 38,1 dB (-1,-5), voldoet deze oplossing perfect aan de strengste eisen op alle vlakken. Met Miniline creëer je schuiframen tot 4m hoogte Aliplast geeft een unieke 25 jaar garantie op 50 courante kleuren. Het Qualicoat Seaside kwaliteitslabel zorgt ervoor dat de lakkleur extra beschermd is tegen agressieve milieus (uitlaatgassen, zoute zeelucht, enz.). Voor alle andere kleuren geldt een garantie van 15 jaar. Dit biedt gemoedsrust voor de toekomst. Aluminium ramen van Aliplast zijn beschikbaar in ontelbare kleuren. Afhankelijk van de afwerking kan je kiezen voor mat, glanzend of structuurlak. Wil je dat de buitenkant van je ramen mooi past bij je gevel en de binnenkant bij je interieur? Kies dan voor bicolor ramen. Bron: Aliplast – Foto’s: Aliplast

Build for life | 09 08 23

meest gelezen vandaag
Leadax Roov, nieuwe duurzame platdakbedekking | WIENERBERGER
De voordelen van prefab betonbouw | CONCRETE HOUSE
ALIPLAST laat je binnen- en buitenruimte samensmelten
Isolatie met aluminium cachering of zonder kiezen? | SOPREMA
Hoe kale plekken in gazon herstellen met optimaal resultaat? | DCM
van onze partners

Creëer je eigen wellness thuis en geniet doorlopend het hele jaar. 

Realiseer deze zomer je droomterras met Cedral Terrace en de cashback deal, 15€/m² cashback op terrasplanken.

Bereken handig online welke tijdelijke opslag je nodig hebt en wat het kost.

Registreer je en verkrijg Compleet Wonen gratis

Build for life

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

incl. gratis online weekmagazine