Build for life,
nieuws van merken

schrijf je in voor de nieuwsbrief

partner login Build for life
29|05|24

Renson Solmate voor een aangenaam fris huis | slimme screens

Renson Solmate voor een aangenaam fris huis | slimme screens

Renson komt als eerste fabrikant met een echte slimme sturing voor zonneschermen. Dit is goed nieuws voor wie op zoek is naar automatisch bediende screens bij het renoveren of installeren van zonneschermen. Renson Solmate, slimme screens
Renson Solmate, altijd een fris huis De slimme Renson Solmate sturing, in combinatie met de Somfy TaHoma en Renson Connect-app, heeft voldoende aan jouw persoonlijke voorkeuren en de meest recente cloudgegevens om goed te functioneren. Het resultaat? Op warme dagen kom je automatisch altijd thuis in een heerlijk fris huis. Afbeelding Renson | Renson Solmate, altijd een fris huis Eerste slimme screens zonder sensoren Zonneschermen houden de zon buiten en zorgen voor een aangename temperatuur in huis. Als je ze op de juiste momenten laat zakken. Maar wat als je er zelf niet aan denkt? Daar heeft Renson een oplossing voor: je kunt je screens nu volledig automatisch laten aansturen. Zo kom je op warme dagen altijd thuis in een heerlijk fris huis. Met slimme screens wordt alles automatisch voor je geregeld zonder dat je er aan hoeft te denken. Afbeelding Renson  | Renson Solmate, altijd een fris huis
Wat is Renson Solmate? Solmate is een unieke sturing van Renson die het mogelijk maakt screens volautomatisch en slim aan te sturen. Renson Solmate wordt gebruikt in combinatie met Somfy TaHoma en wordt gekenmerkt door :
  • Slimme, zelfregulerende screens
  • Een hypergepersonaliseerd comfortniveau, op maat van jouw huis, ruimtes en levenspatroon
  • Dat individueel te overschrijven is wanneer en waar jij wilt.
  • En dat geen installatie van extra sensoren behoeft
Gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren Wil je jouw huis zo koel mogelijk houden? Of geef je de voorkeur aan maximale zonlichtinval en mag het binnen net wat warmer zijn? De nieuwe Renson Solmate werkt op basis jouw persoonlijke, ingestelde comfortniveau. Gebaseerd op jouw huis Je kan voor elke ruimte je voorkeuren anders instellen. Voor je slaapkamer en je woonkamer wil je misschien dat de screens op verschillende tijdstippen openen. Gebaseerd op jouw ritme Handig, screens die alles zelf regelen wanneer je naar kantoor of school bent. Maar wil je zelf controle houden wanneer je wel thuis bent, dan kan je het tijdschema in de app naar wens instellen of aanpassen. Slimme bediening Het unieke Solmate-algoritme houdt rekening met lokale weergegevens zoals temperatuur, zonnestraling en jouw persoonlijke voorkeuren. Stemgestuurde bediening Je kunt je slimme Renson-screens bedienen met spraakopdrachten. Het system werkt met Google, Amazon Alexa en Apple HomeKit.
Configuratie in een handomdraai Zijn je screens geinstalleerd, download en configureer dan de Somfy TaHoma-app en vervolgens de Renson Connect-app. Registreer je en log in met je Somfy-gegevens. Evengoed kan je de status van je screens op een andere locatie dan thuis nagaan. Of de persoonlijke voorkeuren voor je tweede huis op afstand aanpassen. Zo eenvoudig werkt het.
Bron: Renson Build for life | 05 07 23

Meer van Renson
Renson Solmate voor een aangenaam fris huis | slimme screens
5 tips die straks je huis tijdens een hittegolf koel houden
Nieuws van Renson

Renson Solmate stuurt je screens volautomatisch aan en houdt je woning lekker fris.

Afhankelijk van je project is het aangewezen om centraal te  ventileren of net een decentraal ventilatiesysteem te kiezen.

6 design styles voor je buitenbeleving. Ontdek de sfeer die bij je woning past.

brochures

Registreer je en verkrijg Compleet Wonen gratis

Build for life

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

incl. gratis online weekmagazine