Build for life,
nieuws van merken

schrijf je in voor de nieuwsbrief

partner login Build for life
29|05|24

Met Renson Solmate kan je je screens volautomatisch aansturen zodat je op warme dagen thuis komt in een lekker frisse woning. Met de Solmate sturing worden je screens smart en zelfregelend. En dit zonder extra sensoren. Solmate zorgt voor een hyper gepersonaliseerd, op maat van je woning en leefpatroon ingesteld comfortniveau.

Ga je een ingrijpende renovatie aan en wil je een slim en energiezuinig centraal ventilatiesysteem? Het centrale C+ ventilatiesysteem van Renson is dan voor jou de oplossing. De Healthbox 3.0 baseert z’n ventilatieniveau op voortdurende metingen van de binnenluchtkwaliteit per kamer. Zo wordt je volautomatisch verlost van vervuilde binnenlucht. 

Wil je ook in de herfst en winter genieten van je tuin? Een terrasoverkapping zorgt ervoor dat je in alle weersomstandigheden op een gezellige en comfortabele manier kan genieten van je buitenruimte. Omringd door de natuur. Om je op weg te helpen qua inspiratie werkte Renson samen met trendwatcher Hilde Francq 6 designstyles uit. Zo kies je makkelijk de sfeer en stijl die bij jou en je woning past.

De Linius- en Linarte-reeksen vormen aluminium gevelbekleding collecties die een ruime keuze in uitvoeringen en kleuren bieden. Je geeft er je woning een vorm mee die helemaal aansluit bij jouw smaak en voorkeur. Je kan deze wandbekleding eveneens toepassen voor binnenmuren waarmee je je outdoor en indoor organisch in mekaar laat overvloeien. Ontdek deze stijlvolle aluminium gevelbekleding en geef je woning een uniek design.

Hitte vermijden tijdens de zomer doe je met een efficiënte preventie. D.w.z. door gebruik te maken van screens of lamellen die tijdens de zomer de zon verhinderen je ramen te verhitten. En dit terwijl je blijft genieten van maximale lichtinval. Met zonwering creëer je ook meer privacy, terwijl je het zicht naar buiten behoudt, en je voegt een architecturale eyecatcher toe aan je woning.

Registreer je en verkrijg Compleet Wonen gratis

Build for life

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

incl. gratis online weekmagazine