Build for life,
nieuws van merken

schrijf je in voor de nieuwsbrief

partner login Build for life
29|05|24

Met het lichtstraatsysteem MasterLight creëer je een ruimer woongevoel binnenshuis en laat je een grotere hoeveelheid natuurlijk daglicht tot diep in je woning stralen. Masterlight lichtstraten zijn beschikbaar in landelijk, modern en industrieel design. Ze bereiken de hoogste isolatienormen en zijn geschikt voor dubbele en zelfs driedubbele beglazing

Op 23 en 24 september vindt het Reynaers Aluminium opendeurweekend plaats. Je bent welkom bij een vakman in je buurt. Meer dan 100 Reynaers Aluminium vakmannen nemen deel aan dit event. Tijdens de opendeurdagen krijg je advies op maat en kan je genieten van een gratis isolatie upgrade op je ramen, deuren en veranda’s.

De hoogwaardige aluminium systemen van Reynaers Aluminium voldoen aan de hoogste eisen op vlak van comfort, duurzaamheid, veiligheid, architectonisch design en energie-efficiëntie. Het Reynaers netwerk bestaat uit meer dan 150 vakmannen in België. Reynaers is een van de bekendste fabrikanten van ramen, deuren, veranda’s, lichtstraten, schuifssystemen, glasgevels en gevelbekleding.

Op zoek naar inspiratie? In dit inspiratieboek vind je de mooiste realisaties van Reynaers Aluminium. Het wordt je gratis aangeboden.

Reynaers Aluminium biedt enkele handige tools op de website. Je kan er makkelijk het EPB of EPC van je woning berekenen. En met de premiezoeker krijg je onmiddellijk een duidelijk overzicht van de premies voor je nieuwe ramen, deuren of veranda. 

Registreer je en verkrijg Compleet Wonen gratis

Build for life

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

incl. gratis online weekmagazine