Build for life,
nieuws van merken

schrijf je in voor de nieuwsbrief

partner login Build for life
29|05|24

SieMatic MONDIAL: een baanbrekende visie op luxe keukendesign

SieMatic MONDIAL: een baanbrekende visie op luxe keukendesign

Onlangs heeft SieMatic België hun nieuwste keukenstijl onthuld: SieMatic MONDIAL. De gerenommeerde ontwerper Perry Hanssen was aanwezig om deze revolutionaire innovaties te presenteren en ons mee te nemen in de huidige trends op het gebied van keukendesign.
Het landschap van keukendesign heeft de afgelopen jaren grote veranderingen ondergaan. Luxe krijgt vandaag de dag een nieuwe betekenis: het is niet langer slechts een statussymbool, maar een diepgaande ervaring die een veelheid aan emoties oproept. Het merk en de ervaringen die het biedt, vormen een cruciale factor in deze nieuwe benadering, die we “Exciting Minimalism, de nieuwe expressie van design” noemen. In deze context wordt de keuken voluit gezien als het kloppende hart van het huis, een ruimte die onze persoonlijkheid weergeeft en naadloos integreert in onze leefomgeving. Welkom in de wereld van Siematic Mondial, waar exclusieve elegantie en grensverleggend design samenkomen. Afbeelding Siematic Mondial SieMatic’s nieuwe designconcept belichaamt deze nieuwe trends op een unieke wijze. Ontwerper Perry Hanssen legt uit: “Met MONDIAL wilden we de eenvoud van geometrische vormen combineren met de weelde van expressieve materialen. Het resultaat is een designervaring die de traditionele grenzen van de keuken overstijgt en een uniek universum creëert.”
Siematic MultiMatic Maar er is nog meer: SieMatic introduceert een baanbrekende innovatie die invloed heeft op het gehele assortiment. Een mystiek donkergrijs wordt toegevoegd als extra kleuroptie voor de binnenkasten. Deze kleur symboliseert reflectie, kennis en wijsheid. Ze voegt een nieuwe dimensie toe aan keukens. Donkergrijze en open keukenelementen zorgen voor een harmonieus geheel, waarbij de naadloze overgang tussen binnen- en buitenkant wordt benadrukt. Afbeelding Siematic Mondial Deze opwindende ontwikkelingen gaan hand in hand met het edelgrijze modulaire organisatiesysteem MultiMatic systeem dat bekroond werd met talrijke designprijzen en tot wel 30% extra opbergruimte in de kasten biedt. Het belichaamt de filosofie van SieMatic door de mogelijkheid te bieden om een exclusieve aluminium interieurindeling te combineren met verfijnde lades en uitschuifbare elementen in zowel hoge als lage kasten. Betreed de wereld van SieMatic MONDIAL en ontdek een nieuwe dimensie van luxe en verfijning in keukendesign
Wat is Siematic Mondial Siematic Mondial is een lifestyle concept van keukenmerk Siematic. Het expressieve design combineert minimalistische, moderne en geometrische vormen zonder traditionele ornamenten of opsmuk. Het is een stijl met gewaagde kleuren en expressieve materialen en materiaaldiktes die staat voor weelde, eenvoud en sensualiteit.
Bron: Twocents Build for life | 17 07 23
meest gelezen vandaag
Leadax Roov, nieuwe duurzame platdakbedekking | WIENERBERGER
De voordelen van prefab betonbouw | CONCRETE HOUSE
ALIPLAST laat je binnen- en buitenruimte samensmelten
Isolatie met aluminium cachering of zonder kiezen? | SOPREMA
Hoe kale plekken in gazon herstellen met optimaal resultaat? | DCM
van onze partners

Creëer je eigen wellness thuis en geniet doorlopend het hele jaar. 

Realiseer deze zomer je droomterras met Cedral Terrace en de cashback deal, 15€/m² cashback op terrasplanken.

Bereken handig online welke tijdelijke opslag je nodig hebt en wat het kost.

Registreer je en verkrijg Compleet Wonen gratis

Build for life

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

incl. gratis online weekmagazine